Julia (svar)

Det har blivit mkt bättre med han nu :) Och jag tror att det är äkta faktist... Det känns som det! Han gör massor med hjärtan och jag mår verkligen bra med han.. Och jag kan prata om allt med han, han är toppen.. Jag ska satsa på han,det har jag bestämmt, men hur ska jag göra det? För vi träffas bara på skolan och där pratar vi knappt! Och han bor lite utanför min by så jag kan inte gå till han om jag ska vara med han, och jag vill inte vara hos mig för jag har så många syskon som retas och kommer och stör, det känns jobbigt..
Tacksam för svar ;DVad bra att det har blivit bättre i alla fall. Du skriver att ni knappt pratar på skolan, och det får du ändra på. På rasterna kan du till exempel gå till honom och vara med honom. Efter skolan kan ni ju hitta på något innan han åker hem till sin by. Ni behöver inte vara hos dig om du inte känner för det. De dagar då dina syskon kanske inte är hemma kan du ju bjuda hem honom. Annars kanske du kan följa med honom hem från skolan någon dag. Något sätt måste du väl kunna ta dig till honom och hem? Sen på helgerna är det ju lättare att träffas, oftast. Lycka till!

// Puberteten.

Julia (svar)

hejsan, det var ett tag sen jag skrev nu ;) jag gick ju inte på bion med den där killen och det, och vi slutade att prata med varandra på msn och på skolan. Men förra veckan då tog han upp kontakten igen med mig och börja att skriva med mig, prataa med mig osv. Han säger att jag är söt, vacker och sånt nu.. Jag trodde att jag hade slutat gilla han, men det har jag verkligen inte, jag blir även väldigt glad när han säger så till mig (asså att jag är vacker osv) och ibland på msn gör han tillochmed hjärtan, det har hänt några gånger iaf! Jag är verkligen mig själv med han och jag mår bra när jag pratar med han, men jag blir ändå väldigt ledsen för att jag vet ju att det aldrig kommer att bli vi, jag sitter oftast och gråter för det eller för att han är så snäll... Just nu fattar jag inte om han gillar mig eller inte, alltså om han håller på med mig typ... Vad tror du? Också har han det väldigt svårt just nu, han har det inte bra hemma typ och då sa jag att han fick bo hos mig, och då sa han att jag var snäll och att jag fick han glad, sen sa jag en till sak också, och det sa att det gjorde hans dag bäst... Jag får mkt bättre självförtroende när jag pratar med han också, för han ger mig ju komplimanger och jag känner att jag vågar vara mig själv och jag kan skriva vad jag vill... Åh, det är så svårt, för jag ÄLSKAR han :(

ojojoj! vilket dilemma du har tjejen!
men puberteten tycker helt enkelt att du ska säga precis som det är till honom!
varje tjej mår bra av komplimanger, och att du verkligen känner som dig själv är ju bara för bra.
Puberteten tycker att du ska satsa helt enkelt, säg vad du tycker och känner!
säg att du ställer upp för honom vad han än väljer eller säger till dig.
/ mvh puberteten

RSS 2.0