Anonym (svar) Potensproblem.

hur gammal är en man/kille när han inte längre kan få stånd ?
Det behöver inte vara så att man inte längre kan få stånd. Hos äldre män beror det många gånger på en bieffekt av någon sjukdom t.ex diabetes, hjärt- kärlsjukdomar eller depression. Det är relativt ovanligt med att inte kunna få stånd före 50-årsåldern. Var fjärde man över 65 år och varannan man över 75 år har ofta potensstörningar. (Svårt att få stånd) Intresset för sex försvinner inte med åren även om problemen kan öka. Av 85-åriga män kan många ha samlag minst en gång i månaden. Fast i stort sett drabbas alla män någon gång eller flera gånger i sitt liv av impotens, som "går över" av sig själv. Oftast så ökar sådana problem med åldern.

MVH / Puberteten.

Anonym (svar) G-punkten.

Kan inte du försöka beskriva var g-punkten är ?

Visst kan jag det! 
G-punkten ligger ganska nära slidmynningen (öppningen), några centimeter in på ovansidan av slidväggen. Hos en del kvinnor sitter den rakt upp och hos andra lite vid sidan av längs slidväggarna.

Titta på bilden så kanske du förstår bättre :)
MVH / Puberteten.

Anonym (svar) svälja/inte svälja.

När en tjej suger av en killes penis, sväljer man det som kommer ut eller sporttar man bort det? :S

Hejhej anonym.
Det där är något som man avgör från person till person. Vissa vill svälja, medans andra inte alls vill det. Det är ingen som säger att man måste det.

Anonym (Svar) Tampong

Hur sätter man in en tampong ?
Hur vet man att den sitter rätt ?

Innan man sätter in en tampong ska man alltid tvätta händerna så att man inte får in några bakterier i slidan. Första gången man sätter in en tampong kan det vara bra att göra det någon av dagarna när man har mycket mens eftersom den lättare glider in då. Börja med att ta av plasten runt tampongen. På ena sidan av tampongen sitter ett snöre, den andra sidan är lite rundad och det är den delen man för in i slidans öppning. Det kan gå lättare om man står lite på huk, håller benen brett isär och eventuellt sätter upp ena benet på toalettstolen. Sära på blygdläpparna med den hand som inte håller i tampongen. Hitta slidöppningen (mellan urinröret och analöppningen) och för in tampongen. Tampongen ska sitta en bit upp i slidan. Snöret ska hänga ut ur slidan. När tampongen är på plats ska den inte kännas. Om den känns sitter den troligen inte tillräckligt långt in och då kan man trycka in den lite till. Musklerna i slidan gör att den sitter på plats och inte åker ut.
MVH

RSS 2.0